Vânzarea bunurilor

Bunurile, sunt obiecte de vânzare , expuse în magazinul online green collection.ro, la momentul solicitării de către Cumpărător, pentru cele trecute în stoc și cu cantitățile indicate.
Bunurile, ( obiectul de vânzare ) în magazinul online green collection.ro sunt clasificate după tip,calitate și cantitate. Comanda de cumpărare a bunurilor se acceptă cu scrisoare de acord  din partea Cumpărătorului specificând  tipul, calitatea și cantitatea bunurilor.

Livrare

Livrarea se face la adresa trecută în comandă. La primirea bunului se plătește prețul bunului și cel al livrării. Când prețul bunului se plătește prin transfer bancar, prețul livrării se plătește odată cu prețul bunului comandat.
Renunțarea la comanda deja făcută , se poate face prin persoană de contact sau prin e-mail.

Preț
Prețurile bunurilor oferite sunt indicate pe de o parte pentru fiecare tip de marfa.  Prețul de livrare al bunurilor se indică in plus în comanda pe care o faceți. Pentru peste  450RONI  de valoare cumpărata, livrarea este gratuită. Reducerile periodice pe care le face magazinul online, nu sunt valabile pentru marfa care este deja  redusă , adică cele care au preț vechi tăiat și preț nou indicat.

Plata bunurilor comandate:

*Plata la livrare (colectare la livrare C.O.D)

La primirea bunului comandat, se plătește suma datorată curierului.
Costurile de colectare și asigurare se suportă de magazinul online green collection.ro

*Plata prin transfer bancar

Pentru acest mod de plată este necesar sa faceți transfer bancar către magazinul online green collection.ro. Urmând pași comenzii: 1.alegeți din meniu ”mod de plată” – ”transfer bancar. 2.Apasați “finalizarea comenziiși în pagina care se va deschide, veți vedea conturi bancare la care puteți să faceți transferul bancar. Comanda va fi făcută după primirea transferului bancar. La primirea achiziției nu se plătește nimic curierului.

*Plata cu card bancar ( prin virtual POS terminal)
Pentru acest mod de plată este necesar  să urmăriți pași de făcut comandă, să alegeți din meniu ”mod de plată”- ”card bancar”
Cardurile bancare cu care se poate efectua plată on-line sunt: Visa, MasterCard și Maestro. Vă rugăm să verificați dacă cardul bancar  este deschis de distribuitorul dvs pentru tranzacții online în Internet.

Valuta introdusa pe pagina magazinului pentru plata achiziției este LEUL (RON).

În cazul plaţii cu card bancar, Cumpărătorul se obligă să depoziteze suma egală cu valoarea comenzii și abia după tranzacția depozitului, comanda este confirmată și achiziția comandată se livrează.
În cazul în care în termen de o săptămână din data livrării, Cumpărătorul renunță parțial sau total la achiziția cumpărată, green collection.ro se obligă să restituie parțial sau în totalitate  suma depozitata, prin tranzacție pe cardul cu care este efectuată plată.
În cazul în care, Cumpărătorul nu renunță la achiziția cumpărată și la servicii, green collection.ro automat acceptă depozitul ca plată pentru achiziția comandată sau servicii.

Reclamații
La reclamații sunt supuse bunurile, care nu îndeplinesc cerințele de calitate, indicate pe site-ul online.  În modul acesta, la livrare, Cumpărătorul poate sa menționeze pe conosamentul, existența unor deficiențe în cantitate, dacă nu există , atunci se consideră cantitatea achiziției corespunzătoare cu cea comandată și contractul este îndeplinit.
În afara cazurilor de inconsecvențe în cantitate, reclamații privind bunul cumpărat și predat clientului, se pot face în termen de 14 zile, de la data livrării.
În conformitate cu Legea privind protecția consumatorilor, marfa primită de client, prin  natura comerțului pe internet, se poate returna în termen de 14 zile de la data livrării și fără motive, dar cu transportul plătit de client . Atâta timp cât starea bunului este la fel ca și în momentul livrării clientului inclusiv ambalajul nedeteriorat .
La apariția reclamațiilor, puteți să ne contactați pe e-mail evetasport@gmail.com

 

Politică de anularea comenzilor/cumpărăturii

Dragi clienți, magazinul online green collection.ro ,vă garantează calitate la toate produsele sale. Dacă ele nu corespund la așteptările dvs., aveți dreptul să renunțați la unul sau mai multe articole din comandă făcută  în termen de 14 zile, începând cu data livrării ei. Prin trimitere la noi prin curier sau prin Poștă, cheltuiala  se suportă de Cumpărător, împreuna cu formularul de anulare a cumpărării, la adresa noastră de returnare (trecută în formular).
Vă rugăm să aveți grijă de bunuri ca să evitați daune sau pierderi. Nu uitați să păstrați bonul de la firma de curierat, ca dovada că ați avut livrarea.

Vă rugăm, la returnarea bunului să luați în considerare următoarele:
La returnarea bunului, el trebuie să fie însoțit de dovadă de cumpărare (factură sau bon de casă) și formular de renunțare la achiziția (formularul se primește odată cu livrarea achiziției), nefolosită și păstrată în stil comercial cu ambalajul original păstrat, trimisă la adresa noastră de corespondență: Bulgaria, orașul Sofia, bul. Cherni Vrăh, No33e, et.2,ofis 3.
Dacă formularul de renunțare nu este în pachet, vă rugăm să-l descărcați de pe magazinul online  să-l completați și să ni-l trimiteți prin formă de contact.

Rambursarea sumei la returnarea bunului/bunurilor se face după confirmare din partea angajatului firmei “EVETA SPORT” LTD, că bunul returnat corespunde la criteriile menționate mai sus. Se realizează după modul de plată, adică dacă ați plătit cu card de debit, suma va fi rambursată prin tranzacție pe același card, în termen de 10 zile lucrătoare, începând din momentul returnării bunului. La modul de plată cu C.O,D sau transfer bancar, suma achiziției va fi rambursată prin transfer bancar în contul bancar pe care l-ați trecut.

Nu rambursăm suma pentru achiziția returnată după 14 zile din momentul livrării, defectată, folosită sau cu ambalaj desfăcut. În aceste cazuri, bunurile vor fi trimise înapoi și plata va fi suportată de client.

Drepturile și obligațiile consumatorului
Clientul are dreptul să vizioneze, să comande și să primească achizițiile de la magazinul online, în conformitate și condițiile stabilite.
Clientul are dreptul să se informeze de achiziția sa.
Clientul are dreptul la livrarea achiziției la adresa declarată după ce confirmă la telefon, efectuat de operatorul firmei ”EVETA SPORT” Ltd.
Clientul își asumă  toată responsabilitatea pentru a păstră numele utilizatorului și parola , de asemenea toate acțiunile făcute de el sau de terțe părți prin folosirea numelui utilizatorului și a parolei. Clientul este obligat imediat să anunțe firma ”EVETA SPORT” Ltd., respectiv autoritățile, în caz de acces neautorizat, prin utilizarea numelui utilizatorului și a parolei, iar în caz dacă există vreun pericol de asemenea utilizare.
Clientul este obligat să plătească prețul achiziției sale, corespunzător  metodei de plată.

Fiecare client indiferent dacă a făcut comandă sau nu, se obligă prin utilizarea magazinului online :
* Să nu încalce și să respecte drepturile și libertatea cetățenilor, în conformitate cu Constituția, legile ale României, acte internaționale, regulile moralității, bunele maniere și etică pe internet.
* Să nu distrugă proprietăți străine(protejate sau neprotejate), drepturi și interese, de asemenea dreptul la proprietate, dreptul la proprietate intelectuală  etc.
* Să nu efectueze acțiuni rau intenționate.

Drepturi și obligații firmei EVETA SPORT Lt.d

EVETA SPORT Ltd are dreptul în orice moment fără să-l anunțe pe client, dacă el utilizează site-ul în încălcarea actualelor condiții, sau după aprecierea EVETEI SPORT Ltd, să oprească accesul utilizatorului în site.
EVETA SPORT Ltd nu este răspunzătoare pentru clienți sau  terțe părți , pentru daune penale și pierderi de profit care au apărut după data încetării, schimbării sau limitării accesului în SITE. De asemenea și din cauza ștergerii, modificării, pierderii, mesajelor incomplete și neprecise, materiale și informații transmise, înregistrate sau care au fost puse la dispoziție prin site-ul ”Evetei Sport” Ltd .
Eveta Sport Ltd poate să asigure publicitatea rubricii tematice pe site-ul magazinului, ca si în legătura cu alte pagini și surse de pe internet.’’ Eveta Sport” Ltd nu este răspunzătoare pentru daune suferite sau profituri pierdute în urma utilizării altor pagini și surse de pe internet. Clientul este obligat să compenseze firmei ”Eveta Sport” Ltd și unor terțe părți pentru toate daunele  și pierderile de profit, inclusiv pentru toate costurile și taxele legale în urma cererilor revindecate și a compensărilor plătite ale unor terțe părți în legătură cu pagina de internet, hiperlink-uri firmei ”Eveta Sport” Ltd. Și materialele și informațiile pe care clientul le-a utilizat.

Protecția datelor personale. Confidențialitate
Conform legii pentru protecția datelor personale, Clientul are dreptul de acces la datele sale personale, pe care el le-a introdus, sau cerute de “Eveta Sport” Ltd, în urma utilizării site-ului, de asemenea și modificările acestor date personale.
Clienții care au completat fișa de înregistrare și au acceptat condițiile generale, sunt deci de acord ca datele lor personale să fie prelucrate de ”Eveta Sport” Ltd în format electronic la livrarea bunurilor sau serviciilor comandate.
Clientul oferă datele sale personale de bunăvoie având în vedere identificarea lor în procesul de utilizare a site-ului și aceste date personale se pot păstra, prelucra și utiliza de Eveta Sport Ltd, ele pot fi în forma de primirea broșurilor de reclama și a noutăților de Eveta  Sport Ltd. Afirmă că datele personale ale clienților nu le cedează altor terțe părți pentru reclame, promoții și etc.
Eveta Sport Ltd își păstrează dreptul de a folosi IP , adresă și alte date ale clientului ca să dezvăluiască identitatea lor în cazurile când acest lucru este necesar, pe baza cererii autorităților relevante și în vederea executării procedurilor juridice sau ca să se respecte Condițiile generale.

Modificări la Condițiile generale

Condițiile generale pot fi modificate în orice moment de ”EVETA SPORT” LTD, si aceasta se obligă să-l anunțe pe Client pentru Condițiile generale modificate, prin publicarea unui mesaj pe site  și dă un termen al introducerii celor noi. În cazul în care Clientul declară la timp că nu este de acord cu modificările, ”EVETA SPORT” LTD are dreptul imediat să oprească sau să înceteze accesul către site al clientului respectiv, întrucât obligațiile suportate sunt valabile până în prezent.

Notificare

Toate notificările legate de comandă  și livrarea achiziției prin magazinul online, se efectuează prin telefon la adresele de contact, expuse pe site-ul magazinului și respectiv telefonul/ adresa de contact al clientului – inclusiv si adresă de e-mail.
Clientul poate afla despre achiziția sa comandată în orice moment din secțiunea Comenzile mele. Notificările se consideră primite în mod corespunzător până când nu se dovedește contrariul .