DESPRE NOI

Comercializăm pereți verticali verzi de plante artificiale, care oferă o nouă dimensiune, creând o amenajare verde abundentă, ultra-realistică, care imită frumusețea și minunea naturii. Fiecare model al panourilor verzi este proiectat și testat cu atenție, combinând reproducerea realistică a plantelor și design-ul modern, fiind un produs inovativ, care corespunde esenței GREEN COLECTION. Datorita modificărilor tehnice permanente, vă oferim un sistem modular foarte funcțional, care permite realizarea unor soluții decorative rafinate în domeniul amenajării verzi a pereților.

Aceste combinații bine selectate de plante artificiale sunt fabricate perfect dintr-o nouă generație de polietilenă. Sunt folosite pentru idea contemporană legată de realizarea grădinilor verticale, deseori denumite ”pereți verzi”. Reprezintă panouri ușoare din polietilenă cu dimensiuni: 0,50 m х 0,50 m cu frunze de plante artificiale.

De ce a folosi aceste panouri?

– Se montează ușor și repede.
– Plantele au un aspect foarte realistic, fiind dificil de distins de plantele naturale.
– Sunt absolut inofensive pentru oamenii și mediul.
– Prezintă o protecție UV, nu-și pierd culoarea dacă sunt expuse la acțiunea razelor solare.
– Sunt refractare.
– Nu necesită o întreținere, precum irigare și tăiere.
– Sunt folosite pe suprafețe în spații acoperite și în aer liber, precum pereți verzi din centre comerciale, restaurante, hoteluri, cafenele, curți interioare și altele.
– Au o garanție cu durata de 3 ani, dacă sunt folosite în aer liber și de 5 ani, dacă sunt folosite în încăperi interioare.
– Produsele sunt însoțite de certificate.

Grădinile verticale artificiale sunt soluția perfectă pentru amenajarea spațiilor verticale în grădini botanice. Dacă aveți un perete gol, produsele noastre sunt modalitatea perfectă pentru transformarea sa într-un spectacol !

OBIECTIVELE NOASTRE