Panourile de plante artificiale reprezintă pătrați cu dimensiuni 50 cm la 50 cm. Frunzele sunt fixate pe un grătar stabil, flexibil, care permite montarea acestora pe pereți și pe curbe naturale și unghii. Pe laturile panourilor există elemente de fixare foarte stabile, care seamănă cu butoane tip capsă. Aceste capete permit multe panouri să fie fixate împreuna, pentru a forma pereți verzi, indiferent de mărimea acestora, panourile însăși fiind montate prin dibluri și șuruburi, pe plăci de gips carton sau pe plăci ușoare cu capsator, iar pe plase și conducte – cu dispozitive de legat. Frunzele artificiale prezintă nuanțe de verde extraordinare, care reproduc un perete verde viu adevărat.

Panourile noastre verzi artificiale sunt fabricate dintr-o clasă nouă superioară de material plastic durabil, nereciclat, cu acoperire de latex, pentru reproducerea structurii botanice a plantelor cu exactitate de 100%. Frunzele sunt montate pe un grătar stabil din material plastic.  Ele sunt testate și au o garanție de 3 ani – la utilizare externă, fără decolorare și deteriorare și de 5 ani – la utilizarea internă.

Utilizarea panourilor nu este limitată, indiferent dacă este vorbă de formarea unor separeuri cu paravane de pereți artificiali sau de pereți staționari cu panouri verzi de perete și multe altele !

Panourile noastre artificiale reprezintă plăci cu dimensiuni de 50 cm х 50 cm, 4 bucăți formând un metru pătrat. Dacă doriți, ați putea achiziționa suprafața de metri pătrați, care vă este necesară, ați putea comanda și un număr de plăci, precizând dacă achiziționați în m.p. sau în număr de plăci. Dacă doriți a căptuși fațada unei clădiri sau a achiziționa o cantitate mare, ne-ați putea trimite un е-mail cu comanda voastră individuală.

În unele zone ale lumii, cimișirul este plantat în ambele părți ale porții de intrare în casă, considerându-se că protejează locuitorii casei împotrivă energiilor negative și că aduce noroc.

BLOG