Dacă sunteți dispuși a schimba decorul sau gama culorilor din casa voastră, vara este sezonul cel mai potrivit în acest scop. Pentru a atinge efectul unui loc, răsărit de soare pe tot parcursul anului, probabil veți reuși a conferi acest sentiment, dacă introduceți culori luminoase în locuința dumneavoastră, dar v-ați putea gândi și la verdeață panourilor artificiale. Schimbarea modernă a locuinței voastre se face cu ușurință odată ce regăsiți accesoriile potrivite pentru a fi în pas cu tendințele noi. Grădina agățată pe perete arată extraordinar, indiferent de culorile sale, încadrându-se perfect în subiectele de vară. Iată câteva din cele mai potrivite culori pentru interiorul locuințelor, pe care le-ați putea folosi în această vara.

Toate nuanțele verde Indiferent dacă sunteți iubitor al culorii verde închis, verde deschis sau chiar verde var, dacă aveți puțină verdeață acasă, vă simțiți parcă este timp de vară. Ați putea chiar mări contrastul între nuanțele de verde, dacă aveți o perete verde interior într-o parte a încăperii de o culoare mai închisă, și o perete de o culoare mai deschisă în altă parte a încăperii. Suprafețele verzi întotdeauna sunt o selecție perfectă de decorare în lunile de vară.
Galben răsărit Culoarea galbenă luminoasă și răsărită de asemenea este o culoare extraordinară, de folosit în sezonul de vară. Dar nu-ați dori a folosi această culoare prea mult timp. Chiar accentul pereții, vopsit doar în galben ar putea irita ochii. În locul său ați putea folosi perne, abajururi sau alte accesorii, pentru a o include în interior.
Culoare gri delicată Dacă vă simțiți doritori a experimenta cu accesorii, gândiți-vă la vopsirea pereților într-o culoare gri delicată. Aceasta vă va permite a experimenta cu accesorii în culori închise și deschise, întrucât culoarea gri se potrivește bine aproape cu totul. Această culoare conferă camerelor un aspect proaspăt și curat, perfect pentru sezonul de vară.
Coral Culoarea coral este unică, care nu se regăsește în prea multe locuințe. Totuși, această se potrivește bine cu verdeață, precum perete verde interior sau perete grădină agățată. Această culoare nu irită ochii, dar cu siguranță va ieși în relief. Conferă multe sentimente de vară și vă va permite a fi creativi cu accesoriile voastre sau cu un alt decor.

În Green Colection ne place a folosi diferite culori pentru fiecare sezon în parte. Vara este timpul preferat de noi din decursul anului, întrucât este atât de ușor a include panourile verzi artificiali în decorul locuinței dumneavoastră. Indiferent de gama de culori, pe care v-ați hotărât a folosi această vară, nu uitați a ne contacta pentru a adăuga puțină verdeață și a vă diversifica decorul din casă vara această.