Holul este o încăpere foarte importantă din hotel, d.p.d.v al designului și d,p.d.v. al creării unui mediu relaxant. Întrucât holul este prima încăpere, pe care o văd oaspeții hotelului, profitați de șansa de a forma o impresie cât mai frumoasă. Oamenii sunt inclinați a aprecia hotelurile pe baza interiorului din hol, întrucât în această încăpere așteaptă în procesul de înregistrare la hotel și în care petrec mult timp.

Iată câteva modalități perfecte de a crea un hol de hotel foarte relaxant.

Includeți verdeața.

Imaginați-vă beneficiile, dacă oaspeții se uită la o grădină verde de perete frumoasă în timp ce așteaptă !

Multe hoteluri au o perete sau două pereți verzi artificiali de grădină, cu conceptul de a include natura în hol. Oamenii se simt mai liniștiți dacă se uită la o vedere verde. Aspectul bun este că este ușor a fi creativi dacă este vorbă de așezarea unei grădini verticale. Nu trebuie să uitați a folosi plante artificiale, întrucât nu vă vor face griji legate de uscarea acestora, nu necesită realizarea unui sistem de irigare suplimentar, sau nu trebuie depuse griji mari pentru întreținerea acestora.

Marea diversitate de plante pentru pereți verzi artificiali v-ar putea ajuta a face cea mai bună selecție, corespunzătoare interiorului holului vostru.